Headlines

Din diferite surse SUA pretinde ca au informații care suspecteaza că Republica Populară Chineză și-ar fi exprimat o oarecare disponibilitate pentru a oferi Rusiei asistența militară și financiară,o astfel de asistenta fiind solicitată de catre Rusia, au declarat pentru Financial Times un oficial occidental și un diplomat american. Nu este încă limpede dacă China chiar intenționează să ofere Rusiei o astfel de asistență militară sau financiară ca parte a războiului său împotriva Ucrainei, au mai spus, pentru Financial Times, oficiali americani familiarizați cu informațiile. Informati..
0 comments on this article - view comments
Conform Financial Times valoarea NFT-urilor a scăzut la jumătate dupa ce atinsese un varf in noimbrie 2021. Mai precis s-a înregistrat o scădere cu 48%. ⁠ Anul trecut, NFT-urile au intrat în cultura de mainstream, cu colecţii precum Cool Cats, Pudgy Penguins sau Bored Ape Yacht Club care au explodat în valoare, ajutate şi de viralizarea pe reţelele sociale.  Pana la sfarsitul anului 2021, circa 41 de miliarde de dolari au fost deja cheltuiţi pe NFT-uri, aceste tokenuri non-fungibile, piaţa acestora fiind aproape la fel de valoroasă precum piaţa globală de artă.  Valoar..
0 comments on this article - view comments
Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în runda a treia a turneului de tenis WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.584.055 de dolari.Halep a invins-o cu 6-2, 4-6, 6-2 pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, iar Sorana Cîrstea a trecut de australianca Ajla Tomljanovic cu scorul 6-4, 7-5.Halep (30 ani, 26 WTA), cap de serie numărul 24, a avut nevoie de o oră şi 47 de minute pentru a trece de Alexandrova (27 ani, 52 WTA).Dacă românca a încheiat cu 2 aşi şi 5 duble greşeli, Alexandrova a avut 2 aşi şi a comis 14 duble greşeli, însă mai puţine de..
0 comments on this article - view comments
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)